Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σε ρυθμούς τελικού οι διεθνείς της Εθνικής ομάδας Νέων



Η ΕΘΝΙΚΗ ομάδα των Νέων έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλά μετά το απίστευτο προχθεσινό της κατόρθωμα, όταν και νίκησε 2-1 την Αγγλία στην παράταση παίζοντας από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες και παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για παίκτες κάτω των 19 ετών που διεξάγεται στην Εσθονία. Πλέον, όλοι στην ελληνική ομάδα κινούνται σε ρυθμούς Ισπανίας, η οποία θα είναι και η αντίπαλος στον αυριανό τελικό (21:30). Μάλιστα, στόχος των παιδιών του Κώστα Τσάνα είναι «να γίνουμε μια μικρή Ισπανία», όπως δήλωσε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ανδρών Τάκης Φύσσας, τη στιγμή που ο προπονητής των «χρυσών» παιδιών του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε προβάδισμα νίκης στους «φούριας ρόχας». 

«Λογικά το φαβορί είναι οι Ισπανοί αλλά θα πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη της πρεμιέρας», δήλωσε ο Κώστας Τσάνας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Πάντως, στην Εθνική μας δεν ξεχνούν την προχθεσινή σφαγιαστική διαιτησία του Δανού Χάνσεν, με το μεγάλο «θύμα» του, τον Στέφανο Καπίνο, να δηλώνει ότι σκεφτόταν… «να τον κουτουλήσω»! Το θέμα είναι πως η άδικη αποβολή του Καπίνο, του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον τελικό, αν και ο Τσάνας από προχθές βρήκε στο πρόσωπο του Σωκράτη Διούδη έναν ιδανικό αντικαταστάτη. Το θετικό για τον προπονητή της Εθνικής είναι ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών εν όψει του τελικού, στον οποίο οι διεθνείς μας θέλουν να δώσουν «απαντήσεις» στους Ισπανούς, τόσο για την ήττα τους (1-2) στη φάση των ομίλων όσο και για την απώλεια του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2007, όταν η Ισπανία νίκησε 1-0 την Ελλάδα των Νίνη, Παπασταθόπουλου, Μήτρογλου στην Αυστρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: