Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο



Αφιερωμένη στη Ναυπλιακή επανάσταση του 1862 είναι η 21η έκθεση βιβλίου, η οποία ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή, στην παραλία Ναυπλίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.Στην 21η Έκθεση Βιβλίου συμμετέχουν 80 εκδότες με νέες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις.

Στους επισκέπτες της έκθεσης που έχουν κάρτα ανεργίας θα δίνεται δωρεάν ένα βιβλίο λογοτεχνικό ή παιδικό από την γραμματεία, προσφορά του σωματείου ΕΣΕΒΕ (Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: