Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δύο σενάρια για τα ειδικά μισθολόγια


 

Με όπλο την εξεύρεση 220 εκατ. ευρώ από μειώσεις δημοσίων δαπανών, αλλά και δύο σενάρια αποφυγής των περικοπών κατά 12% στις αποδοχές των 200.000 υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, θα δώσει τη «μάχη» η κυβέρνηση με τους εκπρόσωπους των δανειστών στην κρίσιμη συνάντηση της 24ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που χειρίζεται το θέμα, έχουν εξευρεθεί τα αντίστοιχα κονδύλια ύψους 170-220 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μνημονίου, από τις περικοπές των ειδικών μισθολογίων έχουν προϋπολογιστεί εξοικονομήσεις 200 εκατ. ευρώ για το 2012 και 400 εκατ. ευρώ το 2013.
Σε κάθε περίπτωση, όλα θα εξαρτηθούν από τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: