Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Στα 50 εκατ. ευρώ οι εκλογές



Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών τις δαπάνες που αφορούν την εκλογική διαδικασία Όπως σημειώνει το υπουργείο, οι συνολικές εκλογικές δαπάνες δεν θα ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ, καθώς οι δαπάνες για αποζημιώσεις δεν θα υπερβαίνουν τα 41,5 εκατ. ευρώ.

Οι δαπάνες για προμήθειες δεν θα υπερβούν τα 8,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, αναφέρει ότι ως προς τη σύνθεση και το ύψος των αποζημιώσεων οι βασικές αλλαγές του 2012 σε σύγκριση με το 2009 είναι οι εξής: Στο χώρο του υπουργείου Εσωτερικών και της Αυτοδιοίκησης (πλην των δήμων) θα απασχοληθούν 3296 υπάλληλοι, με ανώτατο όριο δαπάνης 5,5 εκατ. ευρώ.

Από τους δικαιούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης, των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, των υπηρεσιών δημοσιονομικού ελέγχου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής και της ΓΓ Ενημέρωσης θα απασχοληθούν 9028 άτομα, με συνολική δαπάνη για επιδόματα 4,9 εκατ. ευρώ.

Στους παραπάνω δεν περιλαμβάνονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι έφοροι και γραμματείς των εφορευτικών επιτροπών, για τους οποίους προβλέπεται συνολική δαπάνη 23,8 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις (πέραν των οδοιπορικών).

Για τους υπαλλήλους των Δήμων προβλέφθηκε συνολική δαπάνη 3 εκατ. ευρώ.

Μη ξεχνάμε και τις επιχορηγήσεις που πήραν και τα κόμματα !!!!!!!!!

By:John

Δεν υπάρχουν σχόλια: