Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Πρωτοφανής προεκλογική ανθρωποφάγα διάθεση»


 

Αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση των ιερόδουλων

Αδράνεια των αρμόδιων υγειονομικών αρχών καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε αναφορά του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις όσον αφορά τα ποσοστά διασποράς του ιού HIV σε ιερόδουλες και την απειλή για τον γενικό πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Ο ΙΣΑ κάνει λόγο για αδράνεια των αρμοδίων υγειονομικών αρχών και κατηγορεί το υπουργείο Υγείας για ολιγωρία, καθώς, όπως αναφέρει, «γνώριζε εδώ και ένα τουλάχιστον έτος τις διαστάσεις της διασποράς του ιού», ωστόσο «δεν υπήρξε καμία στρατηγική πρόληψης και ελέγχου. Η Πολιτεία δεν έπραξε απολύτως τίποτε».

Επιπρόσθετα, σημειώνει ότι «με μία πρωτοφανή προεκλογική "ανθρωποφάγα" διάθεση δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες των συγκεκριμένων θυτών- θυμάτων, μία κατάφορη παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων…».

Ο ΙΣΑ καταλήγει ότι «τόσο η γνώση των αρμοδίων εδώ και ένα έτος για συγκεκριμένα επιδημιολογικά δεδομένα, όσο και η δημοσιοποίηση των ονομάτων και φωτογραφιών των θυτών-θυμάτων, γεννά ενδεχόμενα ζήτημα ποινικών ευθυνών που θα πρέπει να διερευνηθούν».

By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: