Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Επιστρέφει το σενάριο για αύξηση στρατιωτικής θητείας



Επανέρχεται το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες. Αφορμή υπήρξε προεκλογική αναφορά του υπουργού Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπου ανέφερε ότι η θητεία 12 μηνών είναι αρκετή.
Σήμερα με σχόλιό του στο Twitter, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Κωσταράκος επανέρχεται και αυτός, τονίζοντας ότι η αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες, από εννέα σε 12, δεν συνδέεται με το θέμα της αναδιοργάνωσης, αλλά με την έλλειψη προσωπικού εφόσον όπως λέει, υπάρχει έλλειψη προσωπικού εξαιτίας των μη προσλήψεων και της ύπαρξης της (εξ ανατολών) απειλής.
Παράλληλα, ο κ. Κωσταράκος απαντώντας σε κριτική ότι αν προχωρούσε η αναδιοργάνωση δεν θα χρειαζόταν ενδεχομένως αύξηση της θητείας, αναφέρει ότι πρόκειται περί δύο ξεχωριστών στόχων και ότι η αναδιοργάνωση των ενόπλων δυνάμεων θα επιχειρηθεί να υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικούς μήνες, όπως έχουν αποκαλύψει «ΤΑ ΝΕΑ», μελέτη του ΓΕΕΘΑ έχει καταλήξει στην αναγκαιότητα αύξησης της θητείας κατά τρεις μήνες και σχετικά με αυτό υπήρξε ενημέρωση και της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: