Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μετά τις εκλογές η αξιολόγηση των Δημοσίων υπαλλήλων


Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα αναλάβει την αξιολόγηση του προσωπικού του Δημοσίου, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παύλος Αποστολίδης, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τα μέλη των επιτροπών αξιολόγησης των δομών έξι υπουργείων. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι «επιθυμία μου είναι να δώσουμε τη συνέχεια που χρειάζεται προκειμένου να μην πέσουμε έξω στα χρονοδιαγράμματα. Σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση προσωπικού, είναι κάτι που θα ακολουθήσει την αξιολόγηση των δομών και πολύ φοβάμαι ότι εμείς ως κυβέρνηση περιορισμένου χρόνου, δεν έχουμε τον καιρό ούτε καν να το ξεκινήσουμε».
Ο κ. Αποστολίδης έκανε γνωστό ότι έληξε η πρώτη φάση της αξιολόγησης με την υποβολή της έκθεσης αξιολόγησης των δομών για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το υπουργείο Περιβάλλοντος.
«Κρίναμε σκόπιμο», υπογράμμισε, «να καλέσουμε τις τέσσερις νέες επιτροπές αξιολόγησης των δομών, των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Υποδομών, προκειμένου να ενημερωθούν για την μεθοδολογία της αξιολόγησης που προηγήθηκε στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Περιβάλλοντος για να ξεκινήσουν το δικό τους έργο».
«Σκοπός της αξιολόγησης των δομών είναι η καλύτερη λειτουργία του Δημοσίου, η αποφυγή συναρμοδιοτήτων, η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία και βέβαια, η μείωση της δαπάνης. Ο χρονικός στόχος που έχει τεθεί είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι αξιολογήσεις δομών για όλα τα υπουργεία, μέχρι το τέλος του 2012» κατέληξε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: