Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκνευρισμένος ο Ερντογάν με τους Standard & Poor's



Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's (S&P), ο οποίος μείωσε κατά μία βαθμίδα την αξιολόγηση του αξιόχρεου της Τουρκίας, και έκανε λόγο για διακρίσεις. «Βρήκα πολύ παράξενη αυτή την απόφαση (...). Κανένας δεν είναι κοροΐδο και κυρίως όχι ο Ταγίπ Ερντογάν», είπε στη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.
«Η S&P μείωσε την αξιολόγηση της Τουρκίας από θετική σε σταθερή (...) αλλά ανέβασε αντίθετα την αξιολόγηση της Ελλάδας. Είναι παράλογο, πρόκειται για μια στάση εντελώς ιδεολογική», υπογράμμισε εγκωμιάζοντας την οικονομική υγεία της Τουρκίας, την οποία κυβερνά από το 2002 επικεφαλής του ισλαμιστικών καταβολών Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Ο Ερντογάν απείλησε εξάλλου ότι «δεν θα αναγνωρίζει πλέον την S&P ως αξιόπιστο θεσμό» οικονομικών εκτιμήσεων.
«Υπάρχει μια Τουρκία που καταγράφει ανάπτυξη 8,5%, μετά την Κίνα, και εσύ δίνεις ένα τέτοιο βαθμό στην Τουρκία, δεν είναι κανείς κοροΐδο», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ επέκρινε από την πλευρά του τον οίκο αξιολόγησης λέγοντας ότι στην έκθεσή του αναφέρεται σε δεδομένα που είναι ξεπερασμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΩΧΧΧΧ πάει και αυτή φούσκα ...αρχίζει σιγά σιγά να ξεφουσκώνει ….και Τουρκία δεν είναι μόνο η Κωνσταντινούπολη !!!!!

By:John

Δεν υπάρχουν σχόλια: