Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι ΗΠΑ «αρωγός» στην Ελλάδα


ΕΝΕΡΓΟΤΕΡΟ ρόλο στην ευρωπαϊκή κρίση φαίνεται πως επιθυμούν οι ΗΠΑ, καθώς η Αμερικανίδα υφυπουργός Οικονομικών Λάελ Μπρέιναρντ επισκέφθηκε χθες τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά για να συζητήσουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Αν και μετά τη συνάντηση δεν ακολούθησαν επίσημες ανακοινώσεις, στο τραπέζι της συζητήσεως ετέθη η κατάσταση που διαμορφώνεται στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία. Η Αμερικανίδα υφυπουργός έχει επανειλημμένως εκφράσει τις ανησυχίες της για την έκβαση της ελληνικής κρίσεως, επειδή επηρεάζει έντονα και την αμερικανική οικονομία. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στην Ουάσιγκτον προετοιμάζονται ήδη για εκλογές στα τέλη του έτους και ο πρόεδρος Ομπάμα θα ήθελε να προλάβει καταστάσεις.
Εκτός από τις ανησυχίες της η κ. Μπράιντνερ εξέφρασε τη διάθεση για ενεργότερη στήριξη εκ μέρους των ΗΠΑ σε θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων, ενώ συζητήθηκε και ο ρόλος που θα διαδραματίσει στο εξής το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο οποίο οι ΗΠΑ έχουν πρωταγωνιστικό καθοριστικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: