Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Ολλανδία - Νόμιμο το Κόμμα των Παιδεραστών!Στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα με τους πολιτικούς και τα κόμματα, αλλά όπως θα διαπιστώσετε, η κατάστασή μας είναι σαφώς προτιμότερη από την ολλανδική, εκεί που το τοπικό δικαστήριο της Χάγης κατέστησε νόμιμο ένα Κόμμα Παιδόφιλων!

Με μία πρωτοφανή στα χρονικά απόφαση, τοπικό δικαστήριο της Χάγης κατέστησε νόμιμο το Κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD).
Το σκεπτικό της απόφασης βασίστηκε στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κει έτσι δεν μπήκε «φρένο» στην ίδρυση του κόμματος και αναγνωρίστηκε επίσημα από την Ολλανδική Κυβέρνηση.
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

By: John

1 σχόλιο:

scepticusbatsicus είπε...

μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου......