Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Guardian: Αν η Ελλάδα πέσει στον γκρεμό θα πάρει μαζι της και τη Γερμανία


Με ένα σκίτσο που τα λέει όλα, οι βρετανικοί Guardian αποτυπώνουν το ευρωπαϊκό πρόβλημα.

Η Ελλάδα φαίνεται να βρίσκεται στον γκρεμό, με το σκοινί που κρατά η Γερμανία να είναι σχεδόν κομμένο, και τη Μέρκελ να είναι χαμένη στους χάρτες, θέλοντας να δείξει ότι έχει φτάσει την κατάσταση στο χείλος του γκρεμού και δεν ξέρει τί να κάνει.

Στο ίδιο σκίτσο φαίνονται οι υπόλοιπες χώρες του Νότου που αποκροβατουν με την Ισπανία να είναι ήδη πεσμένη.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναλύει το γεγονός ότι οι Μερκοζί έφεραν την κατάσταση στην Ευρώπη στα άκρα, ενώ ξεκινα να περιγράφει την κατάσταση με το δανεισμό της Γερμανίας που πλέον γίνεται με μηδενικά κουπόνια, που σημαίνει ότι δανείζεται χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ. Την ίδια ώρα, η Ισπανία δανείζεται με επιτόκιο 6% για τα 10ετη ομόλογα.

Οι Guardian αναφέρουν ότι η Γερμανία έχει επωφεληθεί ιδιαίτερα από την κρίση χρέους εδω και καιρό και Ίσως να έχει έρθει η ώρα να βάλει “νερό στο κρασί της”.

By: John


Δεν υπάρχουν σχόλια: