Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκτός Βουλής κορυφαία ονόματα



Εκτός Βουλής μένουν κορυφαία ονόματα από το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Αθηνών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν εκλέγεται ούτε ένας βουλευτής του Κινήματος σε Α' και Β' Πειραιώς.
Από την πλευρά της η ΝΔ, χάρη και στον εκλογικό νόμο με το μπόνους των 50 εδρών, εκλέγει στη Β' Αθηνών 14 βουλευτές. Πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από τη ΝΔ στη Β' Αθηνών εκλέγονται:
1. Μητσοτάκης Κυριακός
2. Χατζηδάκης Κωνσταντίνος (Κωστής)
3. Βούλτεψη Σοφία
4. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης
5. Γεωργιάδης Σπυρίδων - Αδωνις
6. Ντινόπουλος Αργύρης
7. Μεϊμαράκης Ευάγγελος
8. Σπηλιωτόπουλος αριστόβουλος (Αρης)
9. Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (Πάνος)
10. Γιακουμάτος Γεράσιμος
11. Καραμανλή Αννα
12. Πολύδωρας Βύρων
13. Παπακώστα – Σιδηροπούλου Αικατερίνη
14. Παπαθανασίου Γιάννης

Αντίστοιχα στην Α' Αθηνών εκλέγονται:
1. Κεφαλογιάννη Όλγα
2. Αβραμόπουλος Δημήτρης
3. Κακλαμάνης Νικήτας
4. Πιπιλή Φωτεινή
5. Κικίλιας Βασίλειος
6. Μηταράκης Παναγιώτης (Νότης)
7. Παυλόπουλος Προκόπιος
8. Ψυχάρης Ανδρέας

Από το ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών όπως όλα δείχνουν, εκλέγονται έως εννέα βουλευτές και συγκεκριμένα :
1. Σακοράφα Σοφια
2. Κουρουμπλής Παναγιωτης
3. Παπαδημούλης Δημητριος
4. Δραγασάκης Ιωαννης
5. Δούρου Ειρηνη (Ρενα)
6. Στρατούλης Δημήτριος
7. Βαλαβάνη Ολγα-Νάντια
8. Τατσόπουλος Πέτρος-Γεώργιος
9. Τσακαλώτος Ευκλείδης

Στην Α' Αθηνών εκλέγονται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Ν. Βούτσης.

Στη Β' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ , απ' ό,τι φαίνεται, θα λάβει μόλις τέσσερις έδρες. Στις τέσσερις πρώτες θέσεις προβάλλουν οι κ.κ. Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Ανδρουλάκης και Απ. Κακλαμάνης αντίστοιχα, ενώ με σχετικά μικρή διαφορά ακολουθούσαν ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Πέτρος Ευθυμίου.

Το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών παίρνει μόλις μία έδρα, την οποία μέχρι στιγμής εξασφαλίζει ο Κώστας Σκανδαλίδης, με την κ. Αννα Διαμαντοπούλου να ακολουθεί δεύτερη.

Την ίδια ώρα, μόνον ένας βουλευτής, ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, εκλέγεται και στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην Αχαΐα εκλέγεται μόνο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών και καταμετρημένο το 98,85% των ψήφων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και μέχρι πρότινος υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υφυπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Πέντε βουλευτές εκλέγουν στη Β' Αθηνών οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Πάνο Καμμενο, τον επικεφαλής του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά, τον Βασίλη Καπερνάρο, το Γιάννη Μανώλη και τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη. Στην Α' Αθηνών εκλέγεται η κ. Κουντουρά.

Από την πλευρά του ΚΚΕ στη Β' Αθηνών εκλέγονται η γ.γ. της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, η Λίνα Κροκίδη, ο Χρήστος Κατσώτης και ο Σπύρος Χαλβατζής και στην Α' Αθηνών η Λιάνα Κανέλλη.

Τρεις βουλευτές εκλέγει η Χρυσή Αυγή, τον πρόεδρο Νικόλαο Μιχαλολιάκο με πάνω από 60.000 ψήφους, το Γεώργιο Γερμένη και την κυρία Ελένη Ζαρούλια.

Τέλος απο τη Δημοκρατική Αριστερά για τη Β' Αθηνών στις τρεις πρώτες θέσεις είναι ο πρόεδρος Φώτης Κουβέλης, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Οδυσσέας Βουδούρης που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Α' Αθηνών εκλέγεται ο κ. Γιάννης Πανούσης.

By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: