Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τα tragic της 6 Μαΐου 2012



1. Ψηφοδέλτια του νομού Θεσπρωτίας στάλθηκαν σε δύο εκλογικά τμήματα στις Σέρρες. Το λάθος εντόπισε δικαστικός αντιπρόσωπος και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα.

2. Καταγγελίες από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ότι σε κάποια τμήματα στην Αθήνα δεν επιδίδονταν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στους ψηφοφόρους.

3. Στο Κιλκίς εκλογικός αντιπρόσωπος κόμματος κλείδωσε στην αίθουσα τη δικαστική αντιπρόσωπο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, καθώς διαφώνησε επί της διαδικασίας.

4. Στο εκλογικό κέντρο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, δεν παρουσιάστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής και δεσμεύτηκαν οι πρώτοι πολίτες που πήγαν για να ψηφίσουν. (εδώ ψήφισε ο Ευ. Βενιζέλος, )

5. Επιδρομή μελών της Χρυσής Αυγής το πρωί σε εκλογικό κέντρο του Περιστερίου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

6. Αφίσες της 21ης Απριλίου κολλήθηκαν έξω από το εκλογικό τμήμα στο χωριό Κοσκινού της Ρόδου.

7. Το πρωί 30χρονος σε κατάσταση μέθης μπήκε σε εκλογικό τμήμα στη Νεάπολη Αγρινίου, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι κρότου λάμψης.

8. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών και ένας αστυνομικός, όταν προκλήθηκε έκρηξη σε σόμπα που προσπάθησαν να ανάψουν το πρωί για να θερμάνουν αίθουσα του δημοτικού σχολείου.

9. Την άσκηση ποινικών διώξεων και τη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας από ιστοσελίδες που δημοσιοποίησαν μετρήσεις εκλογικών αποτελεσμάτων (exit polls).

10. Επίθεση από χάκερ δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, οι ηλεκτρονικες σελίδες του Υπουργείου Εσωτερικών, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Χρυσής Αυγής.

11. Οι κάτοικοι στο Πετρωτό Τρικάλων αποφάσισαν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία. Διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του τετραθέσιου σχολείου τους σε διθέσιο.

12. Στο Ροποτό Τρικάλων οι κάλπες στήθηκαν στο καφενείο καθώς στο σχολείο υπάρχει πρόβλημα στατικότητας.

13. Στο 357 εκλογικό τμήμα της Ηλείας, στον Πύργο  δεν υπήρχε κάλπη

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

14. Επτά αθίγγανοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών να μοιράζουν   ψηφοδέλτια αντί χρηματικού αντίτιμου (200 euro) σε συνοικία αθιγγάνων στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: