Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Λειτουργία καταστημάτων έως τις 19:00 σήμερα 22 Σεπτεμβρίου



Με διεύρυνση του ωραρίου θα "γιορτάσουν" οι έμποροι την αυριανή  Ημέρα του Εμπορίου, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ ζητάει το τέλος της στοχοποίησης των μικρομεσαίων εμπόρων, οι οποίοι και αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών.
Για τον αυριανό εορτασμό ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θα συμμετάσχει σε δράσεις με κεντρικό μήνυμα:

 Ενισχύουμε την Αγορά της Αθήνας
 Στηρίζουμε τις Ελληνικές Επιχειρήσεις
 Προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει στα μέλη του:
-Να λειτουργήσουν τα καταστηματά τους τους έως τις 7 το απόγευμα, χρόνος που επιτρέπεται από το ισχύον πλαίσιο νόμου.
-Να προσφέρουν δώρα στους καταναλωτές, καταχωρώντας τη σχετική προσφορά τους στο «ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ» που δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους της Αθήνας να προβάλλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο, αλλά και μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.
-Να αναλάβουν την οργάνωση τοπικών δράσεων.

Η περαιτέρω λειτουργία των καταστημάτων, σε συνδυασμό με τις δράσεις που διοργανώνονται από τον δήμο Αθηναίων και την Πολιτεία, κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας χωρίς αυτοκίνητο» (Mobility Week) αναμένεται ότι θα προσδώσουν ένα εορταστικό κλίμα στη πόλη και θα βοηθήσουν στην τόνωση της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: