Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τρεις σεισμοί με το «καλημέρα» σε Κόρινθο, Κόνιτσα και Κάσο



Λίγο πριν τις 7 το πρωί σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4, 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο του Κορινθιακού κόλπου, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κορίνθου .

Παράλληλα, το πρωί σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοανατολικά τις Κόνιτσας, καθώς και ένας ακόμα σεισμός 4 Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο, 8 χλμ νοτιοανατολικά της Κάσου. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές ζημιές στις περιοχές όμως οι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στους δρόμους ειδικά στους σεισμούς σε Κόρινθο και Κάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: