Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σύλληψη πέντε ατόμων για αρχαιοκαπηλία στο Αγρίνιο



Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22,39,44 και 56 ετών και ένας Αλβανός 31 ετών συνελήφθησαν στο Αγρίνιο με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή τους, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία λίθινη προτομή γενειοφόρου άνδρα, ένα χρυσό δαχτυλίδι, ένα μεταλλικό κύπελλο, δύο ζωόμορφα μεταλλικά αντικείμενα και δύο χρυσά ενώτια.

Τα αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρμόδια αρχαιολόγο, η οποία αποφάνθηκε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου «Για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: