Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το νέο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει ο Ευ. Βενιζέλος στην επέτειο της 3ης ΣεπτέμβρηΕκδήλωση για την 38η επέτειο της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Δευτέρα, στη σκιά της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που διοργανώνει εκδήλωση την ίδια ημέρα στη Νίκαια.

Στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη, στις 19:30 το βράδυ θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ.

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, αναμένεται ότι θα έχει ιδεολογικό χαρακτήρα και θα έχει αναφορές στα συνθήματα της ιδρυτικής πράξης του Κινήματος σε συνδυασμό με τη σημερινή συγκυρία και πραγματικότητα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: