Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή !!!!!

«Ποιος έκανε τη σημαία σκουπόξυλο;» - «Οι μισοί από σας είναι μασόνοι»



Κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής, μια κόντρα που οδήγησε σε πρωτοφανή ένταση και εντός της αιθούσης του Κοινοβουλίου, όταν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης κατηγόρησε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία και οι τελευταίοι αντέδρασαν χτυπώντας με μανία τα έδρανα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν τις ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο» και συμπλήρωσε «οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της. Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα. Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε».

Η συγκεκριμένη φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη, αρχικά του κ. Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φώναζε και χτυπούσε τα έδρανα και στην συνέχεια του κ. Γιώργου Γερμενή και των υπόλοιπων χρυσαυγιτών.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος αναγκάστηκε να τους υπενθυμίζει σε έντονο ύφος πως «εδώ είναι Βουλή, σεβαστείτε το χώρο», χωρίς όμως αυτό να συγκινήσει τους εξοργισμένους βουλευτές.


Τι γράφτηκε στα πρακτικά της Βουλής:
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, με το που ο κ. Κυριαζίδης έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ: Σας έπιασε ο πόνος τώρα! Οι μισοί από εσάς είναι μασόνοι!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Σας παρακαλώ! Σεβαστείτε λίγο το χώρο.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ποιος έκανε τη σημαία σκουπόξυλο;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Αφήστε τον ομιλητή να τελειώσει. Θα απαντήσετε μετά εσείς, κύριε Κασιδιάρη.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ποιος έκανε τη σημαία σκουπόξυλο; Εμείς τιμούμε τη σημαία.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ: Υπηρετήσαμε τα σύνορα! Εμείς υπηρετήσαμε τα σύνορα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Σας παρακαλώ! Σεβαστείτε λίγο το χώρο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ: Να μας σεβαστεί και ο χώρος.

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Κάποιοι συνάδελφοι την έκαναν κωλόπ... ο την ελληνική σημαία.

Χρ. Παππάς: «Έτσι και πάθει κακό βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θα γίνει της πουτ…»

Πάντως, ένταση φαίνεται πως δημιουργήθηκε και κατά τη διάσκεψη των προέδρων, όταν ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, μίλησε για την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να αποσύρει τους αστυνομικούς από τη φρούρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παππάς φέρεται να είπε πως «μίλησα με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του είπα πως, έτσι και πάθει κακό βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θα γίνει της πουτ... Με αυτά που κάνετε, θα μας βγάλετε κυβέρνηση. Του είπα επίσης να μαζέψει τους ρουφιάνους της ΕΥΠ, γιατί μας την σπάει η φάτσα τους».

Ο κ. Παππάς κατήγγειλε την πολιτική της συγκυβέρνησης, με την οποία «φέρνετε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ και εμάς στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «η Χρυσή Αυγή, μέσα στα νόμιμα πολιτικά πλαίσια, θα σας πετάξει έξω από την πολιτική σκηνή με τον καθαρό αδαμάντινο πολιτικό λόγο, μη φαντάζεστε ούτε τσεκούρια ούτε τίποτα. Με τις ρεμούλες σας και την πολιτική σας έχετε πλήξει καίρια τους πυλώνες της εθνικής ζωής, την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Βλέπετε ότι δεν πάτε καλά, γι' αυτό μας τσιγκλάτε. Η σημαία για εμάς είναι η ψυχή μας και θα την υπερασπιστούμε μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματός μας».

Επιπροσθέτως, ο βουλευτής κατήγγειλε ότι τους παρακολουθούν «ρουφιάνοι της ΕΥΠ» και συμπλήρωσε «καμία κρατική καταστολή και κανένα φτηνό κόλπο δεν θα μας πλήξει, καμία λάσπη. Ερχόμαστε για να ξεβρωμίσει ο τόπος».

Συμπλήρωσε ότι «είμαστε εναντίον της βίας, θέλουμε όμως βία εναντίον των εχθρών του έθνους», ενώ, αναφερόμενος προς το βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, σημείωσε πως «εσείς συγκυβερνάτε με την Αριστερά, τη ΔΗΜΑΡ της κυρίας Ρεπούση… δεν λέγατε τα ίδια την εποχή των τσεκουριών και την εποχή του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου. Το σύνταγμα το κατέλυσε ο εθνάρχης, ήρθε πραξικοπηματικά στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Από την άλλη, ο κ. Βορίδης αρκέστηκε να πει «έγιναν αναφορές για παλιότερα περιστατικά που με αφορούν. Η αναφορά έγινε από την κυρία  Ζωή Κωνσταντοπούλου και της Χρυσής Αυγής, αυτό είναι ενδιαφέρον!»

Άδωνις Γεωργιάδης σε Κασιδιάρη: «Οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού»

Η κόντρα συνεχίστηκε πάντως και αργότερα, με πρωταγωνιστή αυτήν την φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν άφησε αναπάντητη την «επίθεση» που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αποκάλεσε τη ΝΔ κόμμα της προδοσίας.

Ο κ. Γεωργιάδης ανταπαντώντας παρουσίασε κείμενο που είχε γράψει στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής ο κ. Κασιδιάρης το 2011 και στο οποίο εξέφραζε τη λύπη του που ο Χίτλερ έχασε τον Β´ Παγκόσμιο πόλεμο.

Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν μπορούν να κάνουν σε μας μαθήματα πατριωτισμού. Είστε οι τελευταίοι που μπορείτε να μας κάνετε υποδείξεις και μαθήματα εδώ μέσα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: