Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το Μετρό θα φτάσει στο Ελληνικό τον ΙούλιοΤον Ιούλιο του 2013 αναμένεται να φτάσει το Μετρό στο Ελληνικό. Η διαδρομή Σύνταγμα - Ελληνικό θα διαρκεί μόλις 14 λεπτά, ενώ σε καθημερινή βάση θα εξυπηρετεί περίπου 80.000 επιβάτες των νοτίων προαστίων της Αττικής.
Η επέκταση του Μετρό στο Ελληνικό θα συμβάλει και στην αποσυμφόρηση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, καθώς εκτιμάται ότι θα απαλλαγεί καθημερινά από περίπου 13.000 μετακινήσεις Ι.Χ.
Οπως ανέφερε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τα έργα του Μετρό, οι τέσσερις ενδιάμεσοι σταθμοί Ηλιούπολη - Αλιμος - Αργυρούπολη - Ελληνικό θα παραδοθούν σταδιακά στο κοινό εντός του πρώτου εξαμήνου του 2013. Το σύνολο της επέκτασης του Μετρό προς το Ελληνικό έχει ολοκληρωθεί και πλέον απομένει μόνον η τοποθέτηση των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων σηματοδότησης, για τα οποία οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Παράλληλα, εντός του 2013 αναμένεται να παραδοθούν σε λειτουργία και δύο νέοι σταθμοί σε Περιστέρι και Ανθούπολη ενώ, σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, προχωρούν κανονικά τα έργα της επέκτασης προς Πειραιά, όπως και οι μελέτες για τη νέα γραμμή από το Γαλάτσι έως την Πανεπιστημίου, η οποία προβλέπεται να επεκταθεί στην Καισαριανή και στη Λυκόβρυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: