Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες στην Κρήτη
Ένας 17χρονος έπεσε νεκρός στον οικισμό Ροτάσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι μεταξύ δύο οικογενειών, λόγω κτηματικών διαφορών.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου κατέληξε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 5 άτομα συνεπλάκησαν.
Τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο φέρεται να είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ο ένας με διαμπερές τραύμα από όπλο στην κοιλιά και ο άλλος με τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα.
Στο σημείο έφθασε και παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη, φοβούμενοι βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, ενώ διερευνώνται τα αίτια που οδήγησαν στο μακελειό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: