Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σφίξτε τα δόντια, καλεί τους στρατιωτικούς ο Παπούλιας



Να κάνουν υπομονή ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από τους νεοπροαχθέντες αντιστρατήγους, αντιναυάρχους και αντιπτεράρχους, με τους οποίους είχε συνάντηση την Τρίτη, παρόντος του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

«Θα μου πει κάποιος "πόση υπομονή;" Τι να σας πω, θα σφίξουμε τα δόντια. Η δικιά μου γενιά έχει περάσει πάρα πολλές δυσκολίες και περάσαμε με σφιγμένα δόντια, "δια πυρός και σιδήρου", όπως θα έλεγε ένας άλλος ευγενής πολιτικός ηπειρώτης, ο Αβέρωφ» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Ξέρω ότι έχετε προβλήματα.  Τα έχουμε συζητήσει με τον κύριο υπουργό.  Αγωνίστηκε και αγωνίζεται για να μην υπάρξουν περικοπές, οι οποίες δεν μπορεί να γίνουν. Βέβαια, είστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού. Συμπάσχετε με τον ελληνικό λαό. Γιατί ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή πραγματικά πάσχει. Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση. Και πρέπει να είστε βέβαιοι και εσείς ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση» είπε, απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς.

Ταυτόχρονα, εξήρε το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για τον ελληνικό λαό μια ασφάλεια ότι κανένας δεν μπορεί να σκεφθεί, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει ο ελληνικός λαός, ότι μπορεί να επιβουλευθεί τα εθνικά, κυριαρχικά μας δικαιώματα».
 
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια, στάθηκε επίσης στο ζήτημα των περικοπών, υπογραμμίζοντας: «Έχουμε συνείδηση ότι αυτές οι περικοπές πρέπει να γίνουν, για να κερδίσουμε έναν άλλο πόλεμο, ακήρυχτο αλλά ουσιαστικό: τον οικονομικό πόλεμο, ο οποίος επιβλήθηκε στη χώρα μας και από τις συμπληγάδες του οποίου πρέπει να περάσουμε και να σταθούμε όρθιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: