Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Το ψευδοκράτος ετοιμάζεται για έρευνες φυσικού αερίου στην ΚύπροΟ Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου εμφανίζεται έτοιμος να παρουσιάσει τα σχέδια του ψευδοκράτους για ερευνητικά προγράμματα φυσικού αερίου γύρω από την Κύπρο.
 
Ο Έρογλου δήλωσε από τη Νέα Υόρκη ότι θα παρουσιάσει το σχέδιο στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το σχέδιο αφορά την έρευνα και στη συνέχεια την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου που υπάρχει στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων γύρω από το νησί της Κύπρου.
 
Το ψευδοκράτος μάλιστα πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με την τουρκική κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petroleum Corporation (TPAO), η οποία και θα αναλάβει τις έρευνες που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
 
Ο Έρογλου επανέλαβε τη δυσφορία των Κατεχομένων για τις κυπριακές έρευνες, λέγοντας πως «έχω προειδοποιήσει τον κ. Χριστόφια πως εάν ξεκινήσει εξορύξεις, θα κάνουμε κι εμείς εξορύξεις στα ύδατα γύρω από την Κύπρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: