Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Τίποτε δε λειτουργεί πλέον στην Ελλάδα», λένε τα γερμανικά ΜΜΕ«Στην Ελλάδα ξεκίνησε η πιο εκτεταμένη γενική απεργία των τελευταίων μηνών. Οδηγοί λεωφορείων, ναυτικοί, υπάλληλοι των ταχυδρομείων απέχουν από το πρωί από την εργασία τους. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες εργαζομένων. 

Εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να διαμαρτυρηθούν έτσι για το νέο πρόγραμμα λιτότητας δισεκατομμυρίων της κυβέρνησης», σημειώνει.

«Την Τετάρτη ξεκίνησαν μαζικές απεργίες στην Ελλάδα», γράφει στη διαδικτυακή της 
έκδοση η Frankfurter Allgemeine Zeitung και προσθέτει: «Εκατομμύρια Έλληνες διαμαρτύρονται για το νέο πρόγραμμα λιτότητας της κυβέρνησης. Κάλεσμα για κινητοποιήσεις απηύθυναν τα συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα».
Η FAZ σημειώνει ότι «η απεργία αυτή είναι η μαζικότερη από το Φεβρουάριο και η πρώτη πανελλαδική γενική απεργία από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά της η ελληνική κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά».
Τέλος, στην ηλεκτρονική έκδοση του Focus αναφέρεται: «Οι Έλληνες απέχουν μαζικά από την εργασία τους. Η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον της στασιμότητας. Τα συνδικάτα κάλεσαν σε απεργία εναντίον των όρων λιτότητας δισεκατομμυρίων. Από τις 9 το πρωί προβλέπεται να παραλύσει η Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: