Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

FUN - Ο Αντώνης σαν Πίου
Ποιος είναι ο Πίου του... Αγαπούλα!Ο τηλεοπτικός... Πίου από την τελευταία διαφήμιση της WIND με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πλέον Πρόεδρο, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης,  μπορεί να είναι άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο στον κινηματογραφικό χώρο είναι δημοφιλής.
Αν και η πρώτη εντύπωση θα μπορούσε να είναι ότι ο Πίου εργάζεται ως ηθοποιός στην πραγματικότητα δουλεύει σε παραγωγές ταινιών ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας και εξαρτημάτων αυτής). Ονομάζεται Τζόελ και κατάγεται από τη Νιγηρία και όχι από την ποδοσφαιρομάνα  «Πουλιανάμπρε». O Πίου λοιπόν, δηλαδή ο Τζόελ,  είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι πατέρας ενός παιδιού. 

Μιλάει την Ελληνική γλώσσα αρκετά καλά και εργάζεται χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Νιγηρία για να επισκεφτεί τους γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: