Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εκτός Δημοσίου από σήμερα Δευτέρα 16.000 υπάλληλοι


Εκτός Δημοσίου από σήμερα Δευτέρα 16.000 υπάλληλοι
Η πόρτα του Δημοσίου κλείνει οριστικά τη Δευτέρα το πρωί για περίπου 16.000 μόνιμους υπαλλήλους οι οποίοι πήραν ήδη το εισιτήριο εξόδου από την εργασία τους µε την υλοποίηση των ρυθμίσεων για την εργασιακή εφεδρεία. Από αυτούς οι περίπου 4.000 θα συνταξιοδοτηθούν άμεσα, καθώς έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια, ενώ οι υπόλοιποι (περίπου 12.000) θα τεθούν σε ένα ιδιότυπο «προσυνταξιοδοτικό καθεστώς» που θα διαρκέσει ως τα τέλη του 2013. Για το σύνολο, ωστόσο, αυτής της κατηγορίας των υπαλλήλων, που αποτελούν και το πρώτο κύμα της εφεδρείας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής τους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Και αυτό γιατί δεν θα ενταχθούν καν στους καταλόγους του ΑΣΕΠ, μέσω των οποίων καλλιεργείται μια αμυδρή ελπίδα για επιστροφή από την πίσω πόρτα στο Δημόσιο ενός πολύ μικρού αριθμού εργαζομένων.

ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ
- Εκπαιδευτικοί, ερευνητές, ειδικοί επιστήμονες.
- Ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό. Υπάλληλοι διπλωματικού κλάδου. Καλλιτεχνικό προσωπικό της Ορχήστρας Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.
- Θρησκευτικοί λειτουργοί. Φύλακες φυλακών και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
- Ένστολο προσωπικό της Πυροσβεστικής και προσωπικό της ΕΥΠ.
- Υπάλληλος του οποίου ο σύζυγος ή η σύζυγος έχει ενταχθεί σε εφεδρεία. Υπάλληλος του οποίου ο σύζυγος ή η σύζυγος ή το τέκνο έχει αναπηρία τουλάχιστον 67 %.
- Υπάλληλος που είναι ανάπηρος σε ποσοστό τουλάχιστον 67 % ή πολύτεκνος.
- Υπάλληλος προστάτης μονογονικής οικογένειας.

By: John_Spider

Δεν υπάρχουν σχόλια: