Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Γρεβενά: Μαθητές δημοτικού κερδίζουν βραβείο για το Περιβάλλον


Δεκατέσσερις μαθητές του δημοτικού σχολείου Αμυγδαλεών στα Γρεβενά, ηλικίας από 6 έως 12 χρονών, κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία Περιβάλλον, στο διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας, για τη διάδοση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας στην εκπαίδευση.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές βραβεύτηκαν από την Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την εργασία που υλοποίησαν το σχολικό έτος 2010-2011 με τίτλο: «Αειφόρο Σχολείο», δημιουργώντας μία ιστοσελίδα μέσα από την οποία ενημερώνουν για το σύνολο των δραστηριοτήτων τους αναφορικά με το περιβάλλον.
Το όνειρό των μαθητών ήταν να εγκαταστήσουν ένα φωτοβολταϊκό στη στέγη του σχολείου τους για να ευαισθητοποιήσουν μικρούς και μεγάλους ώστε να σέβονται το περιβάλλον, να κάνουν οικονομία στην ενέργεια και να φροντίζουν για την αειφορία. Ωστόσο, με τις πρόσφατες συνενώσεις σχολικών μονάδων το σχολείο τους έκλεισε πριν προλάβουν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: