Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Στη εφεδρεία η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων


Με την απομάκρυνση ολόκληρης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και βαθιά βουτιά στην επετηρίδα για την ανάδειξη νέων αρχηγών, σημαδεύτηκαν οι χθεσινές σαρωτικές αλλαγές στο στράτευμα που αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ. Εν μέσω πολιτικών κλυδωνισμών, το ΚΥΣΕΑ έκανε δεκτές τις προτάσεις του υπουργού Αμυνας για την αντικατάσταση της ηγεσίας και των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων, σε μια σπάνια απόφαση να αλλάζουν ταυτόχρονα όλοι οι αρχηγοί. Με την εισήγηση του κ. Μπεγλίτη αποστρατεύονται οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος, Ι. Γιάγκος, ΓΕΣ, αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, ΓΕΝ αντιναύαρχος Δ. Ελευσινιώτης και ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ι. Κλόκοζας.
Νέοι αρχηγοί τοποθετήθηκαν ο Μιχ. Κωσταράκος, αρχηγός ΓΕΕΘΑ, διοικητής έως τώρα του 3ου Σώματος Στρατού, ο Κων. Ζαζιάς αρχηγός ΓΕΣ, πρώην διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού, Αντων. Τσαντιράκης αρχηγός ΓΕΑ, έως τώρα αρχηγός τακτικής αεροπορίας και ο Κοσμάς Χριστίδης αρχηγός ΓΕΝ, έως τώρα αρχιεπιστολέας της Διοίκησης Διοικητικής Μερίμνης (ΔΔΜΝ) του Πολεμικού Ναυτικού. Οι συγκεκριμένες επιλογές συμπαρέσυραν σε αποστρατεία επτά αντιστράτηγους, δύο αντιναυάρχους και τρεις υποναυάρχους. Πρόκειται για τους αντιστράτηγους Δ. Λυμπέρη, Δ. Αγγελούδη, Γ. Νακόπουλο, Ι .Ζάρα, Θεόκλητο Ρουσάκη , Π. Τσολακίδη, Γ. Σεφερλή. Από το Ναυτικό συμπαρασύρονται στην αποστρατεία οι αντιναύαρχοι Π. Ευσταθίου αρχηγός Στόλου και Γ. Σκιαδάς και οι υποναύαρχοι Γ. Καλόγερος, Ι. Κωνσταντινίδης και Ν. Κρυονερίτης υπαρχηγός ΓΕΝ.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: