Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης

Ένας χιμπατζής που κοιτάζει κατάματα την κάμερα, ένα μωρό-καγκουρό βγάζει διστακτικά το κεφάλι του μέσα από το σάκο της μητέρας του.
Αυτές και άλλες πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες που συμμετείχαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic αποτυπώνουν τις ομορφιές και … τις παραξενιές της Φύσης.
«Θέλουμε να προκαλέσουμε τους φωτογράφους να “πιάσουν” με τους φακούς τους αληθινές στιγμές, εστιάζοντας στη σύνθεση, το φωτισμό και τη… διάθεση, χωρίς τη χρήση ψηφιακών εφέ.
Το National Geographic Society ιδρύθηκε το 1888 και είναι ένας από τους μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στον κόσμο.
Ο νικητής του διαγωνισμού National Geographic’s 2011 Photography Contest θα βραβευτεί με 10.000 δολάρια και ένα… ταξίδι στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Ουάσινγκτον για να συμμετάσχει στο ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας τον Ιανουάριο του 2012 με τίτλο «A behind-the-scenes experience like none other».

Αποικία αραχνών πάνω στα δέντρα στο Πακιστάν, Δεκέμβριος 2010, Russell Watkins

Bonobo Portrait, Jacksonville Zoo, Florida, Graham McGeorge

Stingray – Gazzaroli Claudio

Rufous – Cael Cook

Μια ματιά μέσα από το σάκο – Brent Lukey

Αγριόγατα με αυτιά… σαν σκύλου, Dog-eared Kitty, Alaska, Jimmy Tohill

Είναι ακόμη εδώ; Big Island of Hawaii, Lorenzo Menendez

Night time Hammerhead – Raul Boesel

Θαλάσσια λιοντάρια στο νησί Hopkins, South Australia, Michael Patrick O’Neill

Αντιμέτωποι με ένα τεράστιο λευκό καρχαρία, David Litchfield

Frozen Bubbles, Canadian Rockies, Emmanuel Coupe-Kalomiris

Το σύννεφο, Dmitry Gorilovskiy

By: Alkisti

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: