Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Γαλλία: Εβαλε τον τρίχρονο γιο του στο πλυντήριο και τον σκότωσε!


Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο τραγικός θάνατος ενός αγοριού τριών ετών, το οποίο δολοφόνησε ο πατέρας του βάζοντάς το στο πλυντήριο ρούχων για να το τιμωρήσει για μία αταξία του.
Οταν η μητέρα του μικρού Μπαστιέν, Σαρλέν, ανακύλυψε τι είχε συμβεί και έθεσε εκτός λειτουργίας το πλυντήριο για να βγάλει το αγοράκι ήταν πια αργά. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι από το σοκ δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί είχε ήδη πεθάνει.
Αν και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τη φίλη και γειτόνισσά της για το θάνατο του μικρού, είπε ψέματα, λέγοντάς της ότι ο τρίχρονος σκοτώθηκε πέφτοντας από μία σκάλα.
Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, την αλήθεια αποκάλυψε η πεντάχρονη αδελφή του άτυχου αγοριού που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό.
Οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται από τις αρχές.
Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας-τέρας συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο, ακολουθώντας το μαρτύριο του πλυντηρίου!
Οικείοι του ζεύγους αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ανέκαθεν το αγοράκι ως ανεπιθύμητο μέλος της οικογένειας και δεν δίσταζε μάλιστα να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου ενώ ήταν ακόμη βρέφος...
Η τελευταία «τιμωρία» που οδήγησε στο θάνατο του Μπαστιέν, είχε ως αφορμή ότι ο μικρός πέταξε στην τουαλέτα τη ζωγραφιά ενός συμμαθητή του...

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: