Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ - Sex, drugs & rock n' roll


ΟΜΗΛΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν κατάλαβα τίποτα ΑΝ κάποιος κατάλαβε να μου πει και σε μένα
(αλλά τον χειροκρότησαν κάποιοι βουλευτές μάλλον αυτή κάτι κατάλαβαν …..... λες;)

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Ντρέπομαι για την παράταξη και τη χώρα, η κυβέρνηση δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου και να έχει πλήρη άγνοια της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία» είπε η κ. Παπανδρέου, που εκτίμησε ότι οι επιλογές του Γ. Παπανδρέου «βάζουν σε περιπέτεια τη χώρα και την παράταξη».
Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Pompeu Fabra, Hans-Joachim Voth υπογραμμίζει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του αμερικανικού δικτύου CNN :
«Ίσως ο Παπανδρέου θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι υπάρχει ένα ελικόπτερο σε επιφυλακή, για να τον σώσει από το Προεδρικό Μέγαρο εάν υποχρεωθεί από θυμωμένους διαδηλωτές να φύγει- όπως ο Αργεντινός πρόεδρος Fernando De La Rue τον Δεκέμβριο του 2001»

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ (και μακριά από εμάς)

Ηρωίνη. Η Άσπρη «κυρία» Ο λευκός θάνατος. Η Παραμύθα.
Στην αρχή όταν γνωριστείς μαζί της σε οδηγεί σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους. Μοιάζει να είσαι βασιλιάς. Όλος ο κόσμος είναι δικός σου και αυτός που δεν είναι είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τον κατακτήσεις. Αυτό όμως κρατάει για λίγες μόνο μέρες. Μετά δεν αισθάνεσαι τίποτε.

By: GoGo

Μην αφήνεις αρνητικές λέξεις να μπαίνουν στο μυαλό σου. Μην αφήνεις το μυαλό σου να μονολογεί αρνητικά. Διάβασε, μίλα, τραγούδα χρησιμοποιώντας λέξεις που σου δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Πες σε κάποιον «Σ' αγαπώ». Πες «Ευχαριστώ». Γράψε ένα όμορφο γράμμα ή απλά άφησε ένα σχόλιο με μία όμορφη κουβέντα κάτω από αυτό το κείμενο. Χρησιμοποίησε τη δύναμη των λέξεων για να φτιάξεις τη διάθεσή σου.

2 σχόλια:

Αέναη Σκέψη είπε...

ούτε με διαστημόπλοιο δεν γλιτώνει το καθίκι... :)

(το λέω με μεγάλη χαρά ή είμαι σάικο ή πολύ εξοργισμένη ;) )
Καλησπέρες...

Γωγώ είπε...

By: ΟτιΜεΝευριάζει - Γωγώ -- χαχαχα σωστάαααα