Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Άρχισαν τα όργανα στο Πα.Σο.Κ.


«ο Γιώργος δεν μπορεί να αναλάβει τόσο μεγάλες ευθύνες».
Ανδρέας Παπανδρέου By κ. Κίμωνα Κουλούρη.

Και ξαφνικά από το πουθενά χωρίς ποτέ να εμφανιστούν εδώ και δύο χρόνια 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημήτρη Σακελλάρη αποφάσισαν μέσω κειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την σημερινή κυβέρνησης αναφέροντας ότι είναι "συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ακροδεξιάς" και ζητούν τη μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
Συγχρόνως και κάποιοι βουλευτές θέτοντας θέμα ηγεσίας ή και κάποιοι άλλοι κάνοντας την υπέρβαση λέγοντας :
«Ξαναλέω ευθαρσώς, δεν είναι μόνο η αλλαγή ηγεσίας, είναι πάρα πολλά τα ζητήματα της ανασυγκρότησης. Δηλαδή, ή το ΠαΣοΚ θα αλλάξει συθέμελα και θα ανασυγκροτηθεί ή θα τελειώσει και αυτό μαζί με τη μεταπολίτευση»

ή και κάποιοι άλλοι επαναλαμβάνοντάς τα ίδια και τα ίδια φοβούμενη την θέση τους σαν βουλευτές λες και ΔΕΝ ήταν παρών στα δύο χρόνια που κυβέρνησε για μένα ο ποιος μισητός άνθρωπος που έχει περάσει από την σύγχρονη πολιτική σκηνή

«Πρέπει να ανοίξουμε μια κουβέντα στο εσωτερικό μας να δούμε ποια είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, να κάνουμε τους απολογισμούς μας. Να προσπαθήσουμε να ξανασυνδεθούμε με τμήματα της κοινωνίας που συγκρουστήκαμε, μιλώντας ειλικρινά, λέγοντας τι ήταν αναγκαίο να γίνει αλλά και τι λάθη έγιναν και βεβαίως αναζητώντας και τη νέα αφήγηση για τη συνέχειά μας.»

ή ακόμη χειρότερα

«εκείνο το οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι τουλάχιστον να υπάρχει ταπεινότητα και σοβαρότητα.»

Και για τέλος θα βάλω μια δήλωση ενός βουλευτή του ΠαΣοΚ
“Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση δεν ξέρω αν είναι…”

Δεν υπάρχουν σχόλια: