Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Γιούνκερ: Πολύ μεγάλο το χρέος της Γερμανίας


Την ανησυχία του για τα πολύ υψηλά επίπεδα του γερμανικού χρέους εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα, ο Γιούνκερ τόνισε ότι το γερμανικό χρέος βρίσκεται είναι υψηλότερο από εκείνο της Ισπανίας. "Θεωρώ ότι το επίπεδο του γερμανικού χρέους αποτελεί πηγή ανησυχίας. Η Γερμανία έχει υψηλότερο χρέος από την Ισπανία. Το μόνο πράγμα που διαφέρει στην περίπτωση της Γερμανίας κανένας δεν θέλει να γνωρίζει αυτό", τόνισε.
Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε ότι θα ήταν καταστροφικό σενάριο η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ κι επισήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: