Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Τουρκία: Συζητήσεις με Shell για έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο


Την υπογραφή συμφωνίας με την Royal Dutch Shell για την διεξαγωγή ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην ανατολική Μεσόγειο προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Taner Yildiz.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Τούρκος υπουργός δήλωσε πως οι συζητήσεις με την εταιρεία θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει η Sabah, η κρατικήTurkish Petroleum Corporation και η Shell έχουν ήδη συμφωνήσει επί της αρχής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τουρκία θα δώσει άδεια στην Shell για την πραγματοποίηση εξορύξεων στην τουρκική αποκλειστική οικονομική ζώνη στα ανοιχτά της επαρχίας Antalya.

Εάν η συμφωνία οριστικοποιηθεί η Shell θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου το ύψος της οποίας υπολογίζεται στα 300 εκατ. δολ.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: