Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Το δημοψήφισμα και η φημολογία για πραξικόπημα – Πονηρός ο Βλάχος


Άρθρο 44 του Συντάγματος
1. Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσες και απρόβλεπτης ανάγκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Οι πράξεις αυτές υποβάλλονται στη Βουλή για κύρωση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παράγραφος 1, μέσα σε σαράντα ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε σαράντα ημέρες από τη σύγκληση της Βουλής σε σύνοδο. Αν δεν υποβληθούν στη Βουλή μέσα στις προαναφερόμενες προθεσμίες ή αν δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή τους, παύουν να ισχύουν στο εξής.
2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Ο J.Π.

Λέει ο άνθρωπος “βρε δεν πάτε να πνιγήτε”
σκέφτεται σκέφτεται......!!!!
Πως θα ταράξω τα νερά.....;
Μα φυσικά “ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ”
- Και εκεί πέρνει τηλέφωνο τον κολλητό του ΠΜ
- Βρε φίλε άκουσα φήμες “ότι θα έχουμε πραξικόπημα” (χαχαχα) γελάκια, για δες τι μπορείς να κάνεις, για να μπορώ να δικαιολογήσεως την πράξη φυγής μου.
- Ότι θες Αφεντικό .........κατάλαβα.
και εκεί ήρθε η καρατόμηση

ΦΥΣΙΚΑ

Τα υπόλοιπα τα ξέρεται, τα γνωρίζεται.

..... όλα αυτά που έγραψα πηγάζουν από την φαντασία μου .......ΑΛΛΑ ....... εύχομαι να μην είναι αληθινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: