Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μια από τα ίδια και στην Ν.Δ.


Και ξαφνικά βρέθηκε ένας αντάρτης και ένας στο ράφι.

Τουλάχιστον ο αντάρτης τις ίδιες θέσεις είχε και τις ίδιες κρατάει.
Λοιπών ο κ. Καμμένος είπε:

«ότι μια συγκυβέρνηση Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ αποτελεί χούντα. Και γι΄ αυτόν το λόγο είπα ότι εγώ χούντα δεν ψηφίζω.»

« Το πρόβλημα είναι ότι επικυρώνει το πρώτο μνημόνιο που έχουμε καταψηφίσει. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεσμεύει τη χώρα μετά την ανταλλαγή των ομολόγων των περίφημων PSI για εμπλοκή πλέον του Αγγλικού δικαίου και των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου στα νέα ομόλογα σε περίπτωση που θα υπάρχει αυτό που όλοι σήμερα αναφέρουν ανοιχτά πια, χρεοκοπία.»

«Θεωρώ λοιπόν από μια κυβέρνηση που δεν προέκυψε από λαϊκή εντολή, η οποία θα δεσμεύσει τη χώρα και τους πολίτες για τα επόμενα 20 χρόνια, δεν μπορεί να λάβει τέτοιου είδους δεσμεύσεις.»

Ανεξάρτητος βουλευτής κ. Κ. Χατζηγάκη όπου διαγράφτηκε για το λόγο.

«Σταγονίδια, εννοώ αποκλειστικά, ακροδεξιά σταγονίδια, ορισμένους συνεργάτες του κυρίου Σαμαρά με τους οποίους συμπορεύεται. Εδώ είναι η μεγάλη συκοφαντία, το ψεύδος το οποίο εκτοξεύεται και αφορά βουλευτές ή στελέχη, κανένα βουλευτή και κανένα στέλεχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: