Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Τζόγος στο Ίντερνετ


- Ο συνολικό τζίρος υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.
- Οι κανόνες διαφέρουν από χώρα σε χώρα άλλες το απαγορεύουν πλήρως και άλλες έχουν ελάχιστους περιορισμούς.
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βλέποντας την αύξηση των κινδύνων και θέλοντας να προστατέψει τα παιδιά και άλλες ευπαθείς ομάδες ζήτησε με ψήφισμά του την στενότερη συνεργασία των κρατών μελών για την καταπολέμηση του παράνομου διαδικτυακού στοίχηματος.
- Τέθηκαν προτάσεις όπως: Να δημιουργήσουν σύστημα αξιολόγησης, αδειοδότησης των ιστοσελίδων, αυστηρότερους κανόνες, η δυνατότητα να παρεμποδίζεται η χρήση πιστωτικών καρτών, η εξακρίβωση της ηλικίας του παίκτη και η επανεξέταση ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών που παραβιάζουν τη νομοθεσία.
By: John_Spider

Δεν υπάρχουν σχόλια: