Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Gossip - H Lady Gaga ιδρύει το Born This Way Foundation


Το είπε και το έκανε

Με την βοήθεια του Harvard University αλλά και του California Endownment η Mother Monster δημιουργεί το δικό της Ίδρυμα ενάντια στην κακομεταχείριση των ανηλίκων προσφέροντας ψυχολογική ενδυνάμωση και υποστήριξη, και αντιμετωπίζοντας θέματα όπως χαμηλή αυτοπεποίθηση, καταπολέμηση του εκφοβισμού, καθοδήγηση και εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Διευθύντρια του Ιδρύματος -που θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στην επόμενη χρονιά- θα αναλάβει μάλιστα η μητέρα της Lady Gaga, Cynthia Germanotta.

H Gaga δήλωσε σχετικά: "Ελπίζουμε να θεσπίσει ένα πρότυπο ανδρείας και ευγένειας, καθώς και μια παγκόσμια κοινότητα που προστατεύει και τρέφει τους άλλους για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της εγκατάλειψης".

By: Έλενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: