Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Gossip - 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


Το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου στην ιστορική έδρα του θεσμού, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, και στις αίθουσες του Λιμανιού, Τζον Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, Τώνια Μαρκετάκη και Φρίντα Λιάππα.

Στο φεστιβάλ θα παραβρεθεί και ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν (Πλαγίως, Σχετικά με τον Σμιντ), του οποίου η ταινία Οι Απόγονοι -με τον Τζορτζ Κλούνεϊ- θα σηκώσει την αυλαία του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η ταινία θα προβληθεί σήμερα, Παρασκευή, στο Ολύμπιον. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει με την ταινία Μάθρα Μάρσι Μέι Μάρλιν του Σον Ντέρκιν που έχει τιμηθεί με το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς.

By: Έλενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: