Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Jeffry Π. - Αξία Ανεκτίμητη


Επειδή τις τελευταίες μέρες, σύσσωμος ο ευρωπαϊκός Τύπος, τα ξένα πρακτορεία και τα τηλεοπτικά κανάλια, στρέφονται κατά του πρωθυπουργού μας, Γ. Παπανδρέου, υβρίζοντας τον, ως ανίκανο, επικίνδυνο, ύπουλο, τομαριστή, δόλιο, ξεπουλημένο και άλλες τέτοιες αθλιότητες,

Αποφασίσαμε με αυτό μας το σημείωμα, να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Και να θυμίσουμε, στην οικουμένη, ότι ο ηγέτης μας, μέσα σε δύο χρόνια, έχει καταφέρει, όσα ελάχιστοι έχουν καταφέρει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, κατάφερε:

-Να κλονίσει το σαθρό οικοδόμημα της Ενωμένης Ευρώπης, ταράζοντας την ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία, ηγετών τεραστίου βεληνεκούς, όπως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί.

-Να αποδείξει ότι ο γιός ενός «επιτυχημένου», μπορεί να είναι δυο φορές επιτυχημένος. Συναγωνίζεται ισάξια, τον μπαμπά του, σε λαϊκισμό, δημαγωγία, προκλητικότητα, εγωκεντρισμό, προσωπική ανασφάλεια, αναποτελεσματικότητα.

-Να ταρακουνήσει τον παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό, κάνοντας όλους τους έμπειρους παίχτες του, να παραμιλάνε.

-Να ανεβάσει τα ποσοστά της ΝΔ, με πιθανότητες νίκης!

-Να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε. Ως αντιεξουσιαστής καταστρέφει το κράτος, ως δημοκράτης καταφεύγει σε δημοψηφίσματα, ως σοσιαλιστής εξομοιώνει μισθούς (προς τα κάτω), ως αντικρατιστής μειώνει το δημόσιο, ως πρακτικός άνθρωπος εξαφανίζει άχρηστους συνταξιούχους, ως ιδεολόγος της τεμπελιάς, δημιούργησε 1 εκ, οπαδούς, κυρίως νέους, και τους αυξάνει καθημερινά.

-Να αποδείξει, ότι δεν χρειάζεται να είσαι έλληνας, για να κάνεις κακό στον τόπο. Μπορείς και ως φιλέλληνας.

-Να αποδείξει, ότι ανεξαρτήτως διανοητικών ικανοτήτων, μπορείς να φτάσεις ψηλά. Πολύ ψηλά.

-Να κάνει την μεγαλύτερη διαφήμιση, στον ελληνικό τουρισμό. Η Ελλάδα, φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων και είναι πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων, όλου του πλανήτη. ( η προσπάθεια ξεκίνησε από το Καστελόριζο.)

-Να αναδείξει, την σεξουαλική πτυχή των ελλήνων. Όπου και να βρεθείς, ακούς ανθρώπους να λένε: «γαμώ την τύχη μου, γαμώ τα καντήλια, Αγίους, Οσίους, της Παναχαϊκής συμπεριλαμβανομένης, όπως πάντα»

-Να ξεφτιλίσει, έναν εξυπνότερο αντίπαλο, από αυτόν, (πλεονασμός, ο καθένας, είναι εξυπνότερος αντίπαλος του Γιώργου). Τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που όποτε μιλάει προς τον ελληνικό λαό, χάνει πόντους.

-Να κάνει τον Καραμανλή να φαίνεται καλύτερος πρωθυπουργός! Το, σχεδόν ακατόρθωτο, το κατάφερε σε μόλις δύο χρόνια.

-Να ενώσει έναν λαό, σε μέτωπο, εναντίον του. Όταν μάλιστα αυτός ο λαός είναι ειδικού «διασπαστικού ταπεραμέντου», τότε το κατόρθωμα είναι άθλος.

-Να αναδείξει, μια μεγάλη αρετή του έλληνα. Αυτή της αυτογνωσίας. Όπου και να σταθείς, ακούς ανθρώπους να λένε: «πόσο μαλάκας είμαι που τον ψήφισα».

-Να αποδείξει ότι η αχρωματοψία δεν είναι εμπόδιο, στην πολιτική καριέρα. Τι κι αν μπερδεύεις τις κόκκινες με τις μπλε ρίγες μια σημαίας;

-Να αποβάλει από τους έλληνες την μαλθακότητα και την οκνηρία. Όλοι, αγριμένοι, τον κυνηγάνε να τον πνίξουν, σκοτώσουν, ξεβρακώσουν, καρυδώσουν, σφαλιαρώσουν, κουτουπώσουν και άλλες λέξεις σε .ώσουν.

-Να κάνει τους έλληνες να αποχωριστούν τον αγαπημένο τους καναπέ και να σηκωθούν.

Και έτσι όπως συνεχίζει, πολύ σύντομα, θα σηκώσει και τους καναπέδες.

Γιώργος Παπανδρέου: Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, σύμβολο διανοίας, ανεκτίμητος θησαυρός, με τρείς πλην μια λέξεις, Αξία ΑNEKTIMHTH

Μέσω E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: