Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Κ. Στεφανόπουλος: Εξαιρετική επιλογή μετά τη γελοιοποίηση των πάντων


«Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε φτάσει σε αυτό το κατάντημα», δήλωσε, σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις του, χθες ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι χρειάστηκαν τέσσερις μέρες προκειμένου να καταλήξουν τα δύο μεγάλα κόμματα σε συμφωνία και κάνοντας λόγο για «γελοιοποίηση των πάντων».
Εκφράστηκε πάντως με καλά λόγια για τον Λουκά Παπαδήμο, χαρακτηρίζοντάς τον «εξαιρετική επιλογή». Και κάλεσε τον εντολοδόχο πρωθυπουργό «να μην επιβάλει νέους φόρους γιατί δεν τους αντέχει ο ελληνικός λαός».

Για μένα ήταν και θα είναι ο κος κος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: