Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Και αφού «λεφτά έχουμε» κάνουμε αύξηση 5,7 εκ. € στα κόμματα !!!


ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ
και είπε «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»


και σύσσωμη η Ελληνική βουλή η δικιά μας βουλή αποφάσισε υπερκομματικά και έλαβε χρηματοδότηση μέσω του κρατικού προϋπολογισμού αύξηση 5.684.573 €.

Εδώ μου έρχεται το ρητό «έχω το καρβέλι έχω και το μαχαίρι».

Θα μου πεις ότι πεινάνε και προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους, όταν μάλιστα ήδη χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες.

Και επειδή δυσκολεύτηκαν ………..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

…… έλαβαν και επιπλέον χρηματοδότηση 4.823.089 € ως «οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» (ινστιτούτα των κομμάτων).

ΑΥΤΑ ……..χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ΝΙΩΣΑΤΕ για τα καλά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης με την εφαρμογή του μνημονίου τους !!!!!!!!!!

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: