Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Gossip: Ο Tony Iommi των Black Sabbath πάσχει από καρκίνο


Από λέμφωμα σε πρώιμο στάδιο πάσχει ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη με δήλωσή του ίδιου του ροκ σταρ στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Iommi ζήτησε από τους θαυμαστές του να του στείλουν τη θετική τους ενέργεια, ενώ το συγκρότημα εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον θρυλικό κιθαρίστα, καταλήγοντας ότι ο «IRON MAN» του Rock & Roll είναι αισιόδοξος και αποφασισμένος να αναρρώσει πλήρως.

Τα άσχημα νέα για τον Tony ήρθαν την στιγμή που άρχισε να γράφει και ηχογραφεί μαζί με τον Ozzy Osbourne καινούρια τραγούδια για το συγκρότημα, μετά από 33 έτη απουσίας τους από τη μουσική σκηνή.

Οι Black Sabbath όμως θέλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν το νέο άλμπουμ τους γι’ αυτό και μετακόμισαν όλοι στο Λονδίνο, όπου θα κάνει τη θεραπεία του ο Iommi.



By: Έλενα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: