Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το Φεβρουάριο στην Αθήνα η Imany


Για δύο βράδια, στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου, θα τραγουδήσει στην Αθήνα η Ιmany. H Nadia Mladjao, όπως είναι το πραγματικό της όνομα της γνωστής τραγουδίστριας, θα εμφανιστεί στην σκηνή του Gazarte, στην Αθήνα.

Παιδί μίας δεκαμελούς οικογένειας, η Imany κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού.

Η μεγάλη επιτυχία της Γαλλίδας τραγουδίστριας, το «You will never know», αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Ένα κομμάτι που προέρχεται από το «Shape of a Broken Heart», έναν soul - folk δίσκο με 12 αγγλόφωνα τραγούδια από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.

By: Έλενα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: