Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Βολές κατά Τουρκίας από τον Ρικ Πέρι


Ο κυβερνήτης του Τέξας και πιθανός ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρικ Πέρι, είπε ότι ίσως ήρθε η ώρα να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ, και αποκάλεσε τους ηγέτες της χώρας «ισλαμιστές τρομοκράτες». Ο Πέρι έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια ενός debate που είχε οργανώσει το Fox News στο διαδίκτυο.
Ο συντονιστής της συζήτησης, αναφερόμενος στην Τουρκία και στο ισλαμικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), έκανε λόγο για αυξανόμενο αριθμό δολοφονιών γυναικών, για τη μείωση της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα και την επιδείνωση των σχέσεων με το Ισραήλ και την Κύπρο από την ώρα που το ΑΚΡ ανέλαβε την εξουσία και ζήτησε από τον Πέρι να απαντήσει αν πιστεύει ότι η Τουρκία εξακολουθεί να ανήκει στο ΝΑΤΟ.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: