Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Α. Λοβέρδος – Θα γίνει «μακελειό» όποιος πειράξει τον ΓΑΠ


«ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ»

ΑΡΑ κ. Λοβέρδο μην ανησυχείτε ποιος θα πειράξει τον Γιώργο του Ανδρέα Παπανδρέου.

ή μας τα λέτε αυτά για να πάρετε τους ψήφους του ΓΑΠ για την διαδοχή σας?

Εδώ βλέπεται 10.000.000 Έλληνες δεν αντιδρούν θα αντιδράσουν οι δικοί σας 300 !!!!!!!!!!!!!!

Ααααα μη ξεχάσω και τον δεύτερο που μίλησε μετά τον πρώτο «για να μη νιώθει αποξενωμένος ή για να πει κάτι και αυτός»

Και φυσικά μιλάω για τον κο. Δ. Ρέππα που θεωρεί «ντροπή» να θέλουν κάποιοι να εξαφανίσουν από προσώπου γης τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ που τέτοια τύχη !!!!!!!!!!!!!

Και όλα αυτά ξεκίνησαν ΟΤΑΝ αποφάσισε ο οικονομικός εισαγγελέας κος Γ. Πεπονής να στείλει στη Βουλή τον φάκελο με τις καταγγελίες για μετεκλογικό «φούσκωμα» του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ; Διότι η έρευνα θα αφορά τυχόν ευθύνες του τέως πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του τότε οικονομικού επιτελείου – κυρίως του τέως υπουργού Οικονομικών (και νυν ΠΕΚΑ) Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν είναι βουλευτής και δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία.

ΩΧ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: