Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Χάθηκε από το κρύο και την πείνα το νεογέννητο στην Κύπρο


Φρίκη προκαλούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής στο νεογέννητο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό κάτω από δέντρο στην περιοχή της Λάρνακας.
Όταν εγκαταλείφθηκε το παιδί ήταν ζωντανό και υπέφερε από την πείνα και το κρύο μέχρι να καταλήξει, όπως αποφάνθηκε ο ιατροδικαστικός έλεγχος.
Το μακάβριο εύρημα περαστικής γυναίκας, στην περιοχή Αραδίππου της Λάρνακας, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Κύπρου, το οποίο πολλαπλασιάστηκε μετά τη νεκροτομή, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Όπως είπε η κ. Αντωνίου ανέφερε ότι το νεογνό εγκαταλείφθηκε ζωντανό, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του και αφέθηκε αβοήθητο, χωρίς τροφή, στο κρύο. Και πρόσθεσε, ότι έχουν ληφθεί δείγματα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Η αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Μετά από πληροφορίες πολιτών, έγιναν έρευνες σε νοσοκομεία, κλινικές και φαρμακεία, χωρίς, ωστόσο, να προκύψει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο.

Εγώ έχω μια απορία ΓΙΑΤΙ ;

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: