Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Γ. Παπακωνσταντίνου--> Υπ. Περιβάλλοντος και ευαισθητούλης !!!!!!!!!


«Δεν είστε ο μόνος με κοινωνική ευαισθησία εδώ μέσα. Ο καθένας που καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την πατρίδα, το κάνει αυτό το καθήκον με αίσθημα ευθύνης. Είναι απολύτως σαφές ότι την περίοδο που μειώνονται μισθοί και συντάξεις και αυξάνονται οι φόροι, οποιαδήποτε αύξηση στη ΔΕΗ είναι δύσκολο να την υπερασπιστεί κανείς»

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ !!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντησε ο κος Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπετενιώτη χαρακτηρίζοντας ανήθικη πράξη και προκλητική κίνηση την αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ο κος Μ. Μπετενιώτη κατάγγειλε ότι στην ΔΕΗ διευθυντές της Επιχείρησης εξακολουθούν να κάνουν αλόγιστες δαπάνες και να υπάρχουν προσαυξήσεις σε μισθούς κάποιων εργαζομένων που αγγίζουν, σε ορισμένες περιπτώσεις, και τις 2.000 ευρώ το μήνα.

ΕΛΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!

Αλλά ο καλός και φιλεύσπλαχνος κος Παπακωνσταντίνου είπε:

«……. διατηρώ αμετάβλητα τα τιμολόγια για περίπου 200.000 φτωχά νοικοκυριά……»

ΠΟΣΑ ΕΙΠΕ…!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ????????????

«Τίποτα δεν θα με έκανε πιο ευτυχή από το να μπορέσω να εκδώσω μια απόφαση με μειώσεις στα τιμολόγια……..»

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΑΛΛΑ
ο κος Μπετενιώτης απόρησε λέγοντας:

«πως ένας υπάλληλος της ΔΕΗ να εξακολουθεί να εισπράττει υπέρογκες προσαυξήσεις ή να διατηρείται το ανθυγιεινό επίδομα για διευθυντές που βρίσκονται στη Χαλκοκονδύλη»

ΩΧ ΤΙ ΕΙΠΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Υπουργέ θα σου δώσω μια συμβουλή από μια ελληνίδα πολίτη που πολύ φοβάμαι ότι δεν την ξέρεις «Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις.»

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: