Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Π. Καψής: Κατάχρηση συνδικαλιστικού δικαιώματος στην ΕΡΤ


Το ενδεχόμενο να αποδοθεί στην κοινωνία το ανταποδοτικό τέλος, που καταβάλλεται για την ΕΡΤ, για τις ημέρες που η εθνική ραδιοτηλεόραση δεν λειτουργούσε λόγω απεργιών, εξετάζεται από την κυβέρνηση, όπως δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, Παντελής Καψής.
Στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου σχετικά με την κατάργηση του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), ο κ. Καψής ενημέρωσε εξάλλου τη Βουλή ότι έχει γίνει έρευνα, από την οποία προέκυψαν στοιχεία τα οποία συνηγορούν στο ότι υπήρξε κατάχρηση συνδικαλιστικού δικαιώματος.
Διευκρίνισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων πληρώνονταν τις ημέρες της απεργίας και η ΕΡΤ «έκλεισε» με μόλις 13 απεργούς δημοσιογράφους. Ενημέρωσε ότι έχει δώσει εντολή, σε συνεργασία με την διοίκηση, να διαπιστωθεί ποιοι πληρώθηκαν κι αν αυτό έγινε δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα.
Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε τέλος ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ενισχύσει την δημόσια τηλεόραση αλλά με τρόπο που να λειτουργεί αποδοτικά και αξιοποιώντας τα χρήματα των φορολογουμένων

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: