Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση με γιαούρτια σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Με γιαούρτια και αβγά επιτέθηκαν χθες το βράδυ άγνωστοι σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που έπιναν το ποτό τους σε μπαρ στο Παγκράτι.
Με γιαούρτια και αβγά επιτέθηκαν χθες το βράδυ άγνωστοι σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που έπιναν το ποτό τους σε μπαρ στο Παγκράτι. Λίγο μετά τις 10, ομάδα 20-25 ατόμων, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, προσέγγισαν το κατάστημα και πέταξαν αντικείμενα στους θαμώνες, μεταξύ των οποίων και βουλευτές καθώς και μέλη της ΠΑΣΠ. Μαζί τους ήταν και παρέα κοινοβουλευτικών συντακτών που πραγματοποιούσαν ρεπορτάζ για το επερχόμενο Εθνικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σπύρου Μερκούρη, είναι στέκι κυρίως των κυβερνητικών βουλευτών και συχνά μαζεύονται εκεί μετά τη Βουλή για να σχολιάσουν την ημέρα τους και να οργανώσουν τις κινήσεις τους. Οι αναρχικοί φαίνεται ότι έμαθαν το στέκι αυτό και έτσι οι πολιτικές ζυμώσεις διακόπηκαν χθες βίαια από τους αντιεξουσιαστές, που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στα κυβερνητικά μέτρα.
Από την επίθεση προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές, αλλά κανένας τραυματισμός. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά οι νεαροί είχαν ήδη αποχωρήσει.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: