Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ηλεκτρονικός έλεγχος στην αγορά καυσίμων


Ενεργοποιείται το ηλεκτρονικό «μάτι» για την παρακολούθηση της διακίνησης καυσίμων μετά την υπογραφή της απόφασης για την εγκατάσταση του συστήματος εισροών - εκροών καυσίμων στις δεξαμενές των βενζινάδικων και τη διασύνδεσή τους με φορολογικούς μηχανισμούς από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, απόφαση η οποία, «κολλούσε εδώ κι ένα χρόνο στο μηχανισμό του υπουργείου», σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Ανάπτυξης.
Και όλα αυτά μετά το σάλο που προκάλεσαν χθεσινά δημοσιεύματα αναφορικά με την ολιγωρία και τις αντιδράσεις ελεγκτικών αρχών στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων και του παραεμπορίου βιομηχανικών προϊόντων.
Στο «μηχανισμό» του υπουργείου Οικονομικών (εφοριακούς και τελωνειακούς) «κολλάει» εδώ και ένα έτος η εγκατάσταση του συστήματος εισροών - εκροών καυσίμων στα βενζινάδικα που έχει στόχο την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου. Το αποτέλεσμα είναι το ελληνικό δημόσιο να χάνει ετησίως φόρους περίπου 1,5 δισ. ευρώ και τα κυκλώματα να εξελίσσουν συνεχώς τις μεθόδους νοθείας και κλοπής βενζίνης, ντίζελ και πετρελαίου θέρμανσης. Σχετικές αποκαλύψεις για τη μη προώθηση του συστήματος εισροών - εκροών έκανε χθες ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, επιρρίπτοντας ευθύνες στις γενικές διευθύνσεις του υπουργείου Οικονομικών.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: